Verhuislift met operator

Vanwege de compacte vorm wanneer deze is ingeklapt kunnen wij ook door een nauwe doorgang en bereiken we op die manier ook de moeilijk toegankelijke plaatsen zoals de achterkant van een gebouw etc.

Huurtarief van de verhuislift service bedraagt 99€ inclusief btw voor het eerste uur, te rekenen bij aankomst op het opgegeven adres. Hierbij is een verplaatsing van 30 kilometers inbegrepen vanuit onze vestiging in Voormezele.
Extra kilometers worden gerekend aan 0,75€ per kilometer inclusief btw.

Indien we langer aanwezig dienen te zijn dan de aangevraagde tijd (1 of meerdere uren) is een extensie tarief van 15€ inclusief btw per begonnen kwartier van toepassing. 

Reservatie kan telefonisch of via mail - waarna een schriftelijke bevestiging door beide partijen (via mail) deze officieel maakt. Wijzigingen / annuleringen kunnen tot 12u vooraf aangevraagd worden, zonder meerkost. Indien we onverricht ter plaatse komen, blijft het uurtarief van kracht.
Betalen gebeurt uit veiligheidsoverwegingen elektronisch via bancontact, steeds ter plaatse na de dienstverlening, tenzij vooraf anders afgesproken. 

Het plaatsen van de lift moet op een stevige ondergrond gebeuren. Bij windsnelheden van meer dan 45 km/uur is overmacht van kracht en dienen we de afspraak te verplaatsen naar een andere datum, zonder meerkost.

Onze verhuisliftservice is 7 op 7 inzetbaar, informeer naar onze beschikbaarheid

Klik hier om uw offerte of verhuring aan te vragen

voor dringende zaken bel 0498 972 350